Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 18:08

EY CLUB CARD

Συνεργασία ΚΕΕ με εταιρεία παροχής υπηρεσιών μέσω κάρτας υγείας

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΚΕΕ με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη, σας ενημερώνει για τη πιλοτική δράση διάθεσης κάρτας υγείας με διακριτικό τίτλο «EY club». Πρόκειται για μία ετήσια οικογενειακή κάρτα υγείας που αντιστοιχεί σε 4 συνολικά άτομα  για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και είναι επιχειρηματίες-μέλη των Επιμελητηρίων.

Ο κάτοχος της κάρτας εξασφαλίζει πανελλαδική πρόσβαση σ’ ένα επιλεγμένο δίκτυο ιδιωτικών παρόχων υγείας για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση θεμάτων  υγείας στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, με εξαιρετικά προνομιακές τιμές και πλήθος δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων σε συγκεκριμένους παρόχους υγείας. Επίσης εξασφαλίζεται η διαχείριση κάθε περιστατικού μέσα από το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο του «ΕΥ club» με σκοπό να υπάρχει άμεση ανταπόκριση, ενημέρωση και εξυπηρέτηση των κατόχων της.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26610 39813-4 του Επιμελητήριου Κέρκυρας, κα. Σπυριδούλα Κουλούρη και κα. Ελένη Κόκοτα.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση