Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 00:06

WP 20170228 14 54 58 Pro1

Συνελήφθησαν  τέσσερα άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και κατά περίπτωση για παράνομη οπλοφορία

 


Συνελήφθησαν, το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου, στην Κέρκυρα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις,  τέσσερα (4)  άτομα,  40, 19, 20 και  38 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος  και της παράνομης οπλοφορίας.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι τρεις από τους συλληφθέντες (40, 19 και 20 ετών), είχαν παρέμβει με αυτοσχέδιες κατασκευές (καλώδια, παρεμβάσεις στους μετρητές), στο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα, στις κατοικίες τους.
Για αντίστοιχη υπόθεση ρευματοκλοπής αλλά και παράνομης οπλοφορίας συνελήφθη  ένας ακόμη 38χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα (1) τόξο (σκοπευτηρίου),  με (11) βέλη.
Προανάκριση για τις υποθέσεις αυτές πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή αστυνομικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), καθώς και συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση