Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 19:24

Συνελήφθησαν επτά άτομα στα Ιόνια Νησιά, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς της κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο το εντατικοποίησης αστυνομικών ελέγχων, επτά άτομα, σε πέντε διαφορετικές υποθέσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση τη Μ. Δευτέρα (25-04-2016) εντοπίστηκαν στο Ληξούρι Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, τρείς ημεδαποί, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος και στη κατοχή τους βρέθηκε -αρχικά- μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 21χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, ενώ κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούταν για την καλλιέργεια τους, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορούσε τον εντοπισμό ενός 26χρονου ημεδαπού, στη Ζάκυνθο χθες (26-04-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (4) γραμμαρίων περίπου.

Οι άλλες τρείς περιπτώσεις, αφορούσαν τον εντοπισμό τριών ημεδαπών, ηλικίας 29, 30 και 32 ετών, στην Κέρκυρα χθες (26-04-2016), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, και στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά περίπτωση Εισαγγελικές Αρχές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση