Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 18:26

 
Με αφορμή τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν.Υ.Θ. Ευαγγελιστρίας Ποταμίου Λευκίμμης διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων.

 


Πέμπτη 24 Μαρτίου:

5:45μ.μ. Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Θεοκλητου και τη συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκυρας.

7:30μ.μ. Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος, στην οποία θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκίμμης και το Α’ Δημοτικού Σχολείου.


Παρασκευή 25 Μαρτίου:

7:30π.μ. Όρθρος με ευλόγηση σπερνών

9:00π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Θεοκλητου,

11:00π.μ. Δοξολογία – Κατάθεση στεφάνων.


Σάββατο 26 Μαρτίου:

7:30μ.μ. Ομιλία του ιστορικού – θεολόγου Κώστα Θύμη, με θέμα «Ιωάννης Καποδίστριας (1776 – 1831) Πρότυπο πολιτικού ανδρός και Χριστιανού ορθοδόξου». Η εκδήλωση θα κλείσει με το μουσικό πρόγραμμα του συνθέτη Σπύρου Σαμοΐλη και τους συνεργάτες του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση