Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 23:54

0vizantini xorodia

Η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας διοργανώνει την 5η Ψαλτική Συνάντηση και συναυλία Βυζαντινής Μουσικής την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μμ. στον Ι. Ναό Αγ. Παρασκευής Πόρτα Ρεμούνδα.

 

Θα ομιλήσει και θα δώσει ρεσιτάλ Βυζαντινών Ύμνων Άρχων Υμνωδός τΜτΧΕ. κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και πρωτοψάλτης του Ι. Ναού Υ. Θ. Φανερωμένης Χολαργού, με θέμα:
« Η αισθητοποίηση των νοημάτων της υμνολογίας δια μέσου της Βυζαντινής Μουσικής».
Θα συμμετάσχουν Ιεροψάλτες της πόλεως αποδίδοντας Βυζαντινούς ύμνους.
Την εκδήλωση θα κλείσει η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρωί της Κυριακής ο Άρχων κ. Γ. Χατζηχρόνογλου θα ψάλλει στον Όρθρο και την Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδος Γαρίτσας περιστοιχούμενος από μέλη της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση