Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 19:23

image017

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Υ. Θ. μετά από πρόσκληση της Ενορίας Υ. Θ. Ευαγγελιστρίας Ποταμίου Λευκίμμης και του Προϊσταμένου π. Γεωργίου Στασινούλα,  η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας έψαλλε στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

 

Στην Ιερά Πανήγυρη χοροστάτησε μετά από πρόσκληση του Ποιμενάρχου μας Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκταρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρεσθένης κ.κ. Θεόκλητος και συμμετείχαν ο Ιεροκήρυξ της Περιοχής Αρχιμ. Σεραφείμ Λινοσπόρης και οι Ιερείς της Λευκίμμης.

Κατά την ημέρα της Εορτής έψαλλε κλιμάκιο της Χορωδίας μας στον Όρθρο και την Πανηγυρική  Θ. Λειτουργία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση