Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 19:15

fanaria madata 224491829

Mε κείμενό του ο Αντιδήμαρχος Μέσης Κέρκυρας, Γιώργος Καρύδης γνωστοποίησε πως έγινε δεκτό το αίτημα που είχε γίνει προκειμένου να ρυθμιστεί ο φωτεινός σηματοδότηης στα Τρία Γιοφύρια.

Το δελτίο τύπου:

Έγινε δεκτό το αίτημα που είχαμε υποβάλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΠΙΝ και του Υπουργείου στις 25 Μαΐου 2016 προκειμένου να ρυθμιστεί ο φωτεινός σηματοδότης στα "Τρία Γιοφύρια", ώστε ν΄ αυξηθεί ο χρόνος  εξόδου των οχημάτων, που κινούνται στην λεγόμενη "Παράκαμψη Αεροδρομίου",  από την πόλη της Κέρκυρας,
Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017  ισχύει η νέα ρύθμιση του φωτεινού σηματοδότη, όπως μας διαβεβαίωσαν οι Τ.Υ. της ΠΙΝ.
Αναμένουμε την επίλυση και του ζητήματος της ανισοβαρούς κίνησης των οχημάτων στην διασταύρωση ΒΡΥΩΝΗ προς την πόλη της Κέρκυρας, που έχουμε επίσης ζητήσει.
Κέρκυρα 24 Φεβρουαρίου 2017  

Ο Αντιδήμαρχος
Μέσης Κέρκυρας
Γιώργος Καρύδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση