Επιστρέφει ο Γρηγορίου, παρουσίαση την Τετάρτη! PDF Εκτύπωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Ποδόσφαιρο
Κείμενο: CorfuPress com on Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 01:27   

Δευτέρα μεσημέρι στο νησί ο νέος τεχνικός – Την Τετάρτη (24/7) η παρουσίασή του και μαζί τα «αποκαλυπτήρια» ονόματος, εμβλήματος, τα νέα διαρκείας και τα της προετοιμασίας.

Τη Δευτέρα (22/7) το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψει στην Κέρκυρα, ο νέος τεχνικός των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο 39χρονος τεχνικός, που, ως γνωστόν, υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής, για συνεργασία ενός έτους, μετέβη κατόπιν στις Σέρρες, προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες του εκκρεμότητες (και με τον Πανσερραϊκό) και, μολονότι αρχικά είχε διαρρεύσει πως θα επέστρεφε το Σάββατο, εντέλει «μετέθεσε» την άφιξή του για δύο ημέρες αργότερα. Πλέον, για μόνιμη εγκατάσταση.

Η άφιξη Γρηγορίου θέτει, αυτονόητα, ότι τα θέματα στην τελική τους ευθεία. Με πρώτο, τα μεταγραφικά. Οι εισηγήσεις έχουν γίνει, οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται, λοιπόν, μπαράζ συνεργασίας με τη διοίκηση, προκειμένου να επέλθει η υλοποίηση του πλάνου.

Πέραν των άλλων, η επιστροφή του σημαίνει και την επίσημη παρουσίασή του. Και η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Corfusports.gr αποφασίστηκε για την προσεχή Τετάρτη (24/7- σε μέρος και ώρα, που θα γνωστοποιηθούν εντός των αμέσως προσεχών ημερών). Αλλά ουχί «αυτόνομη»...

Μαζί, βλέπετε, προγραμματίζονται τα «αποκαλυπτήρια» ονόματος και σήματος, αλλά και η παρουσίαση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας συν ενημέρωση για τα της προετοιμασίας. Πιθανόν και δυο λόγια από τους Γιώργο Λιμπάντση και Χάρη Κουτσούρη, δεδομένου ότι η περιβόητη κοινή τους εμφάνιση- συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το ιστορικό deal, δεν έγινε ποτέ.

Όσον αφορά στα διαρκείας (ήδη «τρέχει» η έκδοση των σχετικών καρτών), να σημειωθεί ότι οι νέες τιμές φέρονται να έχουν οριστεί: 100 ευρώ σε μικρή εξέδρα (θύρες 4,5), 150 σε μεγάλη (θύρες 2,3) και 300 στις θέσεις VIP.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com