ΟΦΑΜ: Στο ρυθμό των... Σκολαρίκηδων! PDF Εκτύπωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Ποδόσφαιρο
Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ on Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 23:49   

Τέλος εποχής για τις «σημαίες» της Βολίδας (Γιώργος και Κώστας), που «έκλεισαν» στους περσινούς Πρωταθλητές του Νίκου Μοσχονά.

Στο ρυθμό των αδελφών Σκολαρίκη, θα «παίζει» τη νέα σεζόν ο ΟΦΑΜ. Και, πού ‘στε... Μην αρχίσετε τα μερακλίδικα, περί Γιάννη, Γιώργου και... βιολέντων!

Γαρουνιώτες, μεν, και οι καλλιτέχνες, εδώ, όμως, μιλάμε για μπάλα, για ποδόσφαιρο. Οπότε, τα περί «αδελφών Σκολαρίκη», αφορούν τον Γιώργο και τον Κώστα. Με τη μακρά, σπουδαία θητεία στη Βολίδα (παρόντες σ’ όλες τις μεγάλες επιτυχίες των προηγούμενων ετών) και η οποία, ωστόσο, τερματίζεται κάπου εδώ.

Οι επαφές που είχαν, το περασμένο διάστημα, με τους ανθρώπους της ομάδας οι δύο πολύπειροι άσοι δεν έφεραν συμφωνία. Αντίθετα, η πρόταση από πλευράς των Πρωταθλητών, ικανοποίησε και, κάπως έτσι, δυο εμβληματικές φιγούρες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, θα ενισχύσουν τη νέα σεζόν, τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Νίκου Μοσχονά.

Ο Γιώργος Σκολαρίκης (ο, κατά τον Ρομπέρτο Μπολάνο, «μετά τον Δούση, καλύτερο παίκτη, που υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κέρκυρας»), υπενθυμίζουμε ότι επέστρεψε πέρσι στη Βολίδα, μετά απ’ τη θητεία του στην Κασσιώπη, με την οποία και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Football League 2 (συν το Κύπελλο της ΕΠΣΚ).

Ο δε Κώστας επιβεβαίωσε την, σε ανύποπτη στιγμή, περσινή του ατάκα, «όσο έχω δυνάμεις και όσο μου το επιτρέπει η δουλειά μου, θα αγωνίζομαι» και... όντως, συνεχίζει! Έστω και δίχως τα κιτρινόμαυρα...

Σημειώνουμε ότι στο πλάνο των ανθρώπων του ΟΦΑΜ είναι άλλη μία μεταγραφική κίνηση. Πιθανόν, για τη θέση του σέντερ φορ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com