Εκδηλώσεις από το Ροταριανό Όμιλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Τέχνες
Κείμενο: CorfuPress com on Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 15:22   

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας διοργανώνει προβολή του έργου του και διαλόγου με τους Κερκυραίους: από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου και προσκαλεί όλους τους Κερκυραίους να γνωρίσουν το Ρόταρυ, τους σκοπούς, τους στόχους και τα αποτελέσματα που έως σήμερα έχει επιτύχει.
Στα πλαίσια της εβδομάδας ενημέρωσης, θα λειτουργήσει περίπτερο στην Πάνω Πλατεία, κοντά στην Έκθεση Βιβλίου και κατά τις απογευματινές ώρες, όπου οι Κερκυραίοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μας θα μπορούν να συζητήσουν με Ροταριανούς, να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό, να λύσουν τυχόν απορίες τους και να γνωρίσουν από κοντά την δράση του ανθρωπιστικού οργανισμού που, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κατατάσσεται 5ος παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά του και κυρίως για τη διαφάνεια του.
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί μια κεντρική εκδήλωση με βιντεοπροβολή, ανοικτή για όλους.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com