Ταξίδι με το ουράνιο τόξο στο Ένα Σάββατο ένα Παραμύθι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Τέχνες
Κείμενο: CorfuPress com on Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 01:04   

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ συνεχίζεται αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου με το δεύτερο μάθημα με τίτλο ''ταξίδι με το ουράνιο τόξο, χρώμα, θεωρία και πράξη.

Στο μάθημα αυτό οι μικροί μας μαθητές θα γνωρίσουν μέσα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου τις ιδιότητες των χρωμάτων με σκοπό να μπορούν να παρατηρούν και να ξεχωρίζουν ποια είναι τα βασικά χρώματα και ποια τα συμπληρωματικά. Σε αυτό το μάθημα θα γίνει ένα κολαζ σε χαρτόνι 1χ70 με τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Γι' αυτό το λόγο οι μαθητές πρέπει να φέρουν περιοδικά ή κόλες κανσον σε διαφορετικά χρώματα, κόλες STIK και ψαλίδια χαρτοκοπτικής. Το μάθημα θα συνοδεύεται με την παρουσίαση έργων τέχνης από γνωστούς ζωγράφους. Ακολουθεί, όπως πάντα, φιλοξενία στο μπουφέ.

Ώρα έναρξης 11.00.
Διάρκεια 11.00-13.00.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com