Το... “Teatro della Fede” στην Κέρκυρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Τέχνες
Κείμενο: CorfuPress.com on Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 21:15   

teatro de la

Μία θεατρική συμπαραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας και της Θεατρικής Ομάδας “Teatro della Fede” του Δήμου Grotteglie της Ιταλίας.

Μία θεατρική συμπαραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας και της Θεατρικής Ομάδας “Teatro della Fede” του Δήμου Grotteglie της Ιταλίας, παρουσιάζει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία, 2007-2013: “Τalking Lands: Talks between the Lands of Apulia and Greece”. (Ομιλούντες Τόποι: Διάλογοι μεταξύ Απουλίας και Ελλάδας)

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Λαού (Παλαιά Ανάκτορα), στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο που παρουσιάζει το «Τeatro della Fede”, με τίτλο «La Bottega Dormiente” και εκείνο που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας με τίτλο “Γιασεμί μου”.

Η παράσταση αυτή αποτελεί συνέχεια των άλλων δύο παραστάσεων που είχαν πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2013 στο θέατρο Mon Repos, στο πλαίσιο της δράσης του έργου «Θεατρικές Εποχές».

Η ίδια παράσταση έχει προγραμματισθεί να παρουσιασθεί στην Πάργα, την Πάτρα, το Grottaglie, το Fasano και το Monopoli της Ιταλίας, επιτυγχάνοντας τη μεταφορά της τοπικής πολιτιστικής μας παράδοσης στις εμπλεκόμενες περιοχές του προγράμματος.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com