Μειωτικά σχόλια αντάλλαξαν Δένδιας και Παπαδημούλης PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Πολιτική
Κείμενο: CorfuPress com on Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 00:28   

papadimoulis dendias

Παπαδημούλης: Είστε δικηγόρος επαρχίας. Δένδιας: Με τιμά, δεν είμαι του Λονδίνου σαν κι εσάς.


Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται πως έχει γίνει η ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων και χαρακτηρισμών μέσα στη Βουλή, καθώς ο Δημήτρης Παπαδημούλης με τον Νίκο Δένδια αντάλλαξαν μειωτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον με αφορμή το...επάγγελμα τους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης σε έναν «άτυπο» διάλογο που είχε με τον κ. Δένδια, αναφέρθηκε μειωτικά στο πρόσωπο το λέγοντας του πως είναι «δικηγόρος επαρχίας».
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας, απάντησε στον ίδιο τόνο αναφέρει το politikoi.com, λέγοντα;ς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:«Σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Φαντάζομαι πως ο τρόπος που το είπατε είναι μειωτικός, όμως, με τιμά. Βεβαίως, είμαι δικηγόρος Κερκύρας. Το διατηρώ. Φαντάζομαι ότι εσείς είστε δικηγόρος Λονδίνου»

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com