Η Δημιουργία Ξανά εξάρει την συμμετοχή και δράση των κατοίκων στις Μπενίτσες PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Πολιτική
Κείμενο: CorfuPress com on Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 00:31   

dimiourgia xana

Τη Τετάρτη 17/07 μέλη από την ομάδα της Κέρκυρας της «δημιουργίας, ξανά!» βρέθηκαν στις Μπενίτσες όπου πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό πανηγυρί με αφορμή την εορτή της Αγ. Μαρίνας.


Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Δράση Ξανά τονίζουν ότι: Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Μπενιτσών διοργάνωσε ένα πετυχημένο γεγονός. Κύριος λόγος της επιτυχίας δεν ήταν ούτε οι παραδοσιακοί ήχοι μουσικής αλλά ούτε ότι δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο. Επιτυχία ήταν η συμμετοχή και δράση των ίδιων των κατοίκων της περιοχής σε εθελοντική βάση. Το μήνυμα στα μπλουζάκια (βλ. φώτο) που φορούσαν άκρως επιτυχημένο και εμείς δεν έχουμε παρά να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να ευχηθούμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Η δημιουργία, ξανά της Ελλάδας βασίζεται σε σένα. Μην περιμένεις, δράσε!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com