Στην πορεία των Δημάρχων στη Βουλή ο Τρεπεκλής PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Πολιτική
Κείμενο: CorfuPress com on Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 00:08   

trepeklis poreia ota

Άκαρπες οι προσπάθειες των Δημάρχων για απόσυρση των διατάξεων για απολύσεις και Οικονομικό Παρατηρητήριο. Πάνε σε έκτακτες συνεδριάσεις των ΠΕΔ.


Άκαρπη υπήρξε η σχεδόν 4ωρη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και εκπροσώπους των κομμάτων.
Οι ύστατες προσπάθειες της ΚΕΔΕ να αποσυρθούν οι διατάξεις που αφορούν τα τρία καίρια θέματα για την Αυτοδιοίκηση – το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την κατάργηση της ειδικότητας των σχολικών φυλάκων – δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Παρασκευή, Δευτέρα και Τρίτη θα συνεδριάσουν όλες οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων στη χώρα και την ερχόμενη Τετάρτη θα συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής συμμετείχε στη σύσκεψη της ΚΕΔΕ που έγινε ενάντια των απολύσεων και της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μετά το τέλος τα μέλη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) πραγματοποίησαν πορεία προς την Βουλή , διαδηλώνοντας κατά των προωθούμενων ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com