Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη στον Περιφερειάρχη PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Πολιτική
Κείμενο: CorfuPress com on Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 21:28   

P7151031

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, επισκέφτηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Jean Loup Kuhn- Delforge.

Ο Περιφερειάρχης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη, ο οποίος συνοδευόταν από την επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας στην Κέρκυρα, Ροζαντένια Κ.Καραμούτσου.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο χώρες ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό αλλά και τις ομορφιές των Νησιών του Ιονίου. Επίσης αναφέρθηκαν και στις πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης την οικονομική κρίση αλλά και την ανεργία που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κ .Delforge δήλωσε στον κ. Σπύρου, ότι ήταν όνειρο του να επισκεφτεί το νησί μας και τον ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com