Χρηματοδότηση με 2,35 εκ. ευρώ του κτιρίου του παλιού νοσοκομείου PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Οικονομία
Κείμενο: CorfuPress com on Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 14:34   

Τη διάθεση πίστωσης 2.355.000 € για τη μεταστέγαση των αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών της Κέρκυρας στο παλαιό νοσοκομείο Κέρκυρας, υπέγραψε ο υπουργός Δ.Τ. Νίκος Δένδιας. Η πίστωση θα δοθεί από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων του Υπουργείου, αυξημένη κατά 500.000 €από την αρχική, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, με αντικείμενο τη συντήρηση και επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων.
«Με τον τρόπο αυτό υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη λειτουργία των αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών της πόλης της Κέρκυρας σε κατάλληλους χώρους που θα επιτρέπουν τη βέλτιστη αξιοποίηση του διατιθέμενου δυναμικού τους και θα εγγυώνται συνθήκες υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών», υπογραμμίζει ο Ν. Δένδιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com