Μπαράζ συλλήψεων για ηχορύπανση και υγειονομικές παραβάσεις PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 18:42   

Στη σύλληψη 27 συνολικά ατόμων με τη διαδικασία του αυτόφωρου προχώρησε η Αστυνομία στην Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα, σε ελέγχους σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από μικτά κλιμάκια με στόχευση στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου, της άγρας πελατών και της ηχορύπανσης. Βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις σε 96 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 18 οχήματα:
•    11 παραβάσεις για ηχορύπανση (συνελήφθησαν 11 άτομα)
•    1 παράβαση για άγρα πελατών (συνελήφθη 1 άτομο)
•    15 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (συνελήφθησαν 12 άτομα).
Οι έλεγχοι πραγματοποιηθήκαν από τις 16 έως τις 21 Ιουλίου από αστυνομικούς και υπαλλήλους συναρμόδιων υπηρεσιών (Λιμενικό, ΣΔΟΕ, Τελωνείο) και έγιναν στην πόλη της Κέρκυρας, τη Λευκίμμη και σε άλλες τουριστικές περιοχές του νησιού.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ελέγχων, εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις  από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας,  τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29,36 και 58 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες για κατοχή και εμπορία απομιμητικών προϊόντων καθώς και για παράνομη εμπορία και πώληση απομιμήσεων - αεροβόλων πιστολιών και λοιπών ειδών οπλισμού.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι συνδυασμένοι έλεγχοι των συναρμόδιων υπηρεσιών θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου με σκοπό την προστασία της τουριστικής οικονομικής δραστηριότητας του νησιού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com