Το ακούσαμε κι αυτό! Για το κυκλοφοριακό φταιν οι γυναίκες οδηγοί, δήλωσε ο Πάλλης PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 00:20   

gynaika odigos

Τα όσα καταπληκτικά είπε στη μεσημεριανή εκπομπή του START o υπεύθυνος της Επιτροπής Κυκλοφορίας, Αλ. Πάλλης, χρήζουν (προφανώς) επιστημονικής μελέτης.


Το πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης στην πόλη ταλανίζει επί χρόνια την Κέρκυρα. Αυτό είναι γνωστό. Κατά καιρούς έχουν κατατεθεί προτάσεις και έχουν γίνει συζητήσεις για την επίλυση του προβλήματος, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βρεθεί μια λύση.
Εκείνο που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστό ήταν οι απόψεις της Επιτροπής Κυκλοφορίας, εκφρασμένες από το μέλος αυτής κ. Αλέξανδρο Πάλλη, ο οποίος μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του START για την επίλυση του προβλήματος του μποτιλιαρίσματος στην πόλη της Κέρκυρας και ειδικότερα στα σημεία αιχμής (τις δύο πλατείες και τους πέριξ δρόμους).
Ο κ. Πάλλης, ούτε λίγο ούτε πολύ, εξέφρασε την άποψη ότι μεγάλο φόρτο στην κυκλοφορία της πόλης επιφέρουν οι γυναίκες οδηγοί, που δεν ξέρουν να οδηγούν (sic) και διπλοπαρκάρουν με συνέπεια να δημιουργούν πρόβλημα.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Λ. Σιμάτη "Μα τι λέτε κύριε Πάλλη", επέμεινε προσθέτοντας ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι οδηγοί είναι και νέες κοπέλες!!!
Επίσης, κατά τον κ. Πάλλη, μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν και οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων (εδώ πρόσθεσε ότι δεν μιλά για όλους αλλά για μερικούς), που παρκάρουν τα λεωφορεία τους και φεύγουν για καφέ...

Πολύ ωραία! Μετά την επιστημονική μελέτη για την επίλυση του κυκλοφοριακού μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Αρκεί να αδειάσουμε την Κέρκυρα από γυναίκες οδηγούς (όλες και ειδικά τις νέες) και τους οδηγούς λεωφορείων (μερικούς, αυτούς που πάνε για καφέδες) και καθαρίσαμε.
Και πέραν του αστείου του πράγματος.
Προφανώς και θα πρέπει να παρέμβει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (αφού ο κ. Πάλλης δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ούτε του αιρετού ούτε του υπαλλήλου) για το θέμα. Γιατί με τις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, στελεχών του Δήμου Κέρκυρας, μια για την κυκλοφορία, μια για τα σκουπίδια και όσα άλλα φαιδρά γελά κι ο κάθε πικραμένος...

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com