Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η Πολιτική των ΑΠΕ στη Μεσόγειο από τη ΜΚΟ Καποδίστριας PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 19:46   

Afisa Spetses

Η Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας μέλος της ομάδας Youth for Europe, συνεχίζοντας το ακαδημαϊκό της έργο διοργανώνει το 2o Θερινό Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Νέων Επιστημόνων με θέμα: Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η Πολιτική των ΑΠΕ στη Μεσόγειο.
Το Πρόγραμμα έχει ως κύριο σκοπό την κατάρτιση 40 προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψηφίων διδακτόρων, ερευνητών και νέων επιστημόνων στο αντικείμενο της διεθνούς και ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής με ιδιαίτερη έμφαση στην Περιβαλλοντική Πολιτική για τις ΑΠΕ και τη Μεσόγειο.
Το Πρόγραμμα διαρκεί πέντε ημέρες: από 24 Ιουλίου 2013 έως και 28 Ιουλίου 2013 και θα λάβει χώρα στο νησί των Σπετσών. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αφορά σε μια διεπιστημονική προσέγγιση και σε βάθος διερεύνηση της διεθνούς και ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής, γενικά και σε ειδικότερο επίπεδο σε σχέση με τα ζητήματα διασύνδεσης περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής και διαχείρισης νησιωτικών περιοχών. Παρακάτω ο σύνδεσμος περιγράφει αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων και των ομιλητών προς αναλυτική ενημέρωσή σας:http://ioanniskapodistrias.org.gr/data/documents/programma-spetses-teliko.pdf .

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com