Στον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σκούρτη μέλη χορευτικών σωματείων από Γεωργία & Βουλγαρία PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 00:54   

skourtis xoreutika sinies
Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, μέλη χορευτικών Πολιτιστικών Σωματείων από τις περιοχές Merani της Γεωργίας και Sider Voivoda της Βουλγαρίας.

Τα Σωματεία συνοδευόταν από τον Βούλγαρο Αντιδήμαρχο, δασκάλους των Σωματείων και τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών κ. Γαρνέλη Ιωάννη.

Τα Πολιτιστικά Σωματεία, βρίσκονται στην Κέρκυρα ενόψει του διήμερου Διεθνούς Φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων ΣΙΝΙΕΣ 2013 το οποίο διοργανώνεται για 16η συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην Πάνω Πλατεία και το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Ελαιουργία Σινιών.

Στην εκδήλωση, εκτός από τα παραπάνω σωματεία, θα λάβουν μέρος ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκίμμης «Φαέθων».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com