Η Πυροσβεστική παραχώρησε στους Παξούς πυροσβεστικό όχημα PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 01:03   

pyrosvestiki bogdanos

Το όχημα μεταφέρθηκε την Πέμπτη στους Παξούς για τις ανάγκες των Αντίπαξων.


Την Τετάρτη 17-7-2013 ο Δήμαρχος Παξών κος Μπογδάνος Δημήτριος παρέλαβε από το Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων Αρχιπύραρχο κο Καρατζιά Ιωάννη και το Διοικητή Διοίκησης Π.Υ. Κέρκυρας Πύραρχο κο Βαρσάμη Σπυρίδωνα, ένα μεταχειρισμένο πυροσβεστικό όχημα τύπου Dodge Dakota για τις ανάγκες του Δήμου Παξών.
Το όχημα παραχωρήθηκε δωρεάν από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από αίτημα του Δήμου Παξών και τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, για να ενισχύσει την πυροπροστασία των Αντίπαξων ειδικά κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
Το όχημα μεταφέρθηκε στους Παξούς την 18-7-2013 και τις επόμενες ημέρες, αφού εξοπλιστεί κατάλληλα, αναμένεται να μεταφερθεί στους Αντίπαξους.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com