Πένθος στην ΔΕΥΑΚ για τον ηλεκτρολόγο που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 21:13   

UPDATE - Ο άτυχος ηλεκτρολόγος έχασε τη ζωή του σε αντλιοστάσιο του πρώην Δήμου Θιναλίων. Έρευνα αν ο θάνατος οφείλεται σε ηλεκτροπληξία ή πτώση.


Tο πρωί της Πέμπτης έφυγε από τη ζωή ο άτυχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ, Νικόλαος Κοντίνης, πατέρας δύο παιδιών, ηλεκτρολόγος στο Βόρειο συγκρότημα, την ώρα που προσπαθούσε να αποκαταστήσει βλάβη αντλιοστασίου.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία που υπέστη ο άτυχος εργαζόμενος, ωστόσο ερευνάται και η περίπτωση να έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ στην οποία είχε ανέβει για τη σύνδεση ρεύματος του αντλιοστασίου.
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα θα φέρει στο φως τα αίτια του θανάτου του.

Συλληπητήρια από ΔΕΥΑΚ

Με μια μέρα καθυστέρηση, εντέλει, η ΔΕΥΑΚ εξέδωσε μια λιτή συλληπητήρια ανακοίνωση για το Νικόλαο Κοντίνη που έχασε τη ζωή του, στο αντλιοστάσιο του πρ. Δήμου Θιναλίων.

Στην οποία αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ εκφράζουν την οδύνη τους, για τον αδόκητο θάνατο σε ώρα εργασίας, του εργαζομένου της Επιχείρησης Κοντίνη Νικολάου.

Επίσης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, για τον τραγικό χαμό του ανθρώπου τους.

Όλοι εμείς στο corfupress εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com