Μικρής έκτασης πυρκαγιά στον Άι Γόρδη Λευκίμμης PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 00:37   

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε να πάρει έκταση η πυρκαγιά. Στην πυρόσβεση παρόντες Δήμος και εθελοντές.


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Άι Γόρδη Λευκίμμης, όπου και παλαιότερα έχουν εκδηλωθεί μεγάλης έκτασης πυρκαγιές. Στην ευρύτερη περιοχή θεωρείται δυσχερής η επέμβαση λόγω του δύσκολου ανάγλυφου και των δύσβατων σημείων.
Ευτυχώς μια κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε καπνό και ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ανταποκρίθηκε εγκαίρως με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον σταθμό της περιοχής Λευκιμμαίων, ενώ ακόμη ένα όχημα και άντρες του Σώματος κατέφτασαν από τα κεντρικά.
Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν επίσης εθελοντές ενώ και ο τοπικός αντιδήμαρχος ανταποκρίθηκε με όσα μέσα είχε στη διάθεσή του.
Η φωτιά έκαψε τελικά μικρή έκταση ενός στρέμματος και 2 – 3 ελαιόδεντρα, χωρίς να απειλήσει κατοικίες. Τα αίτια ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com