Σε Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κέρκυρας PDF Εκτύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Κοινωνία
Κείμενο: CorfuPress com on Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 22:09   

Με βαριά τη σκιά των απολύσεων και της διαθεσιμότητας οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κέρκυρας πραγματοποιούν έκτακτη Γενική Συνέλευση το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο.


Οι εργαζόμενοι σήμερα, Τετάρτη, συγκεντρώθηκαν έξω από το Μαράσλειο και αποφάσισαν την πραγματοποίηση αρχικά έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και στη συνέχεια Γενική Συνέλευση την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 7 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις, οι συνδικαλιστές ενδέχεται να ζητήσουν και την πραγματοποίηση ψηφοφορίας των μελών του συλλόγου, με κάλπη, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Κερκύρας, κατά την σημερινή συνεδρίαση του, αποφάσισε την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ώρα 07:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο, προκειμένου να επανεκτιμήσει τα δεδομένα, μετά την σημερινή συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που αφορά την κατάργηση δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και θέτει σε διαθεσιμότητα - απόλυση χιλιάδες Δημοτικούς υπαλλήλους.
Καλούμε τους συναδέλφους στους Ο.Τ.Α. Ν. Κερκύρας να έλθουν ΟΛΟΙ στην παραπάνω Γ. Σ. για να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com