ΝΑΟΚ: Απαντούν με... εκλογές!

Η “κίνηση των 8” του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν θα μείνει αναπάντητη, σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση. - Εν αναμονή ανακοίνωση τη Δευτέρα, ενώ θα πέσει στο "τραπέζι" πρόταση για εκλογές, την Πέμπτη.

Η, εκ νέου, αλλαγή συσχετισμών στο ΝΑΟΚ, κι η ανακοίνωση της λεγόμενης, πια, “κίνησης των 8”, που επί της ουσίας, ζητά το... “κεφάλι” του Γαβαλά (“Έχουμε καλέσει κατ' επανάληψη τον κ. Γαβαλά να συγκαλέσει ΔΣ για ανασυγκρότηση αυτού αλλά αυτός... περί άλλων τυρβάζει", ανέφερε το εν λόγω σημείο του δελτίο τύπου), δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη, από την μεριά της διοίκησης του Ομίλου!

Και μπορεί, ο Πρόεδρος, Μάχος Γαβαλάς, αλλά κι ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Δημουλής να βρίσκονται στην Καστοριά, λόγω των αγώνων κωπηλασίας που γίνονται εκεί το σαββατοκύριακο (σ.σ. με τον Όμιλο να ελπίζει σε νέες διακρίσεις), ωστόσο, η αντεπίθεση αναμένεται από... Δευτέρα.

Μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση που εξεδώθη από την “κίνηση των 8”, θα δεχθεί την απάντηση των διοικούντων!

Ενώ, επιπροσθέτως, στην κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη, στα γραφεία του Ομίλου, η πρόθεση των εφτά, πλέον, της διοίκησης είναι να προτείνουν στο σώμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών, δέκα μήνες περίπου, έπειτα από αυτές του περασμένου Οκτωβρίου.

Με τις ίδιες πηγές να τονίζουν πως το όλο κλίμα αμφισβήτησης πρέπει να τελειώσει μια και καλή, πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, ώστε, το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει να έχει στο “μυαλό” του μόνο το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

 

Η σελίδα είναι κλειδωμένη. Πιθανόν να βλέπετε το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ, το οποίο έχει αρχειοθετηθεί. Αναζητείστε το ρεπορτάζ στη στήλη της κατηγορίας του ή μέσω του συστήματος αναζήτησης της ιστοσελίδας, προκειμένου να υποβάλλετε το σχόλιό σας.

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com