Ποιοι είμαστε PDF Εκτύπωση
ΚΕΙΜΕΝΑ | CP
Κείμενο: CorfuPress com on Κυριακή, 10 Μαΐου 2009 20:06   

Καλώς σας βρήκαμε!

 

Το corfupress.COM είναι το πρώτο ολοκληρωμένο ειδησεογραφικό portal της Κέρκυρας με ειδήσεις από την τοπική επικαιρότητα , τη γύρω περιοχή, τους απόδημους Κερκυραίους και όχι μόνο.

Το corfupress.COM στελεχώνει ομάδα έμπειρων επαγγελματιών δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ έχει στόχο την κάλυψη της επικαιρότητας με διαφάνεια, αντικειμενικότητα, αμεσότητα, εγκυρότητα.

Με συνεχή ανανέωση, 7 ημέρες την εβδομάδα, στις ιστοσελίδες του corfupress.COM θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την τοπική επικαιρότητα γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τα σπορ, με κείμενα, φωτογραφίες, ηχητικά ρεπορτάζ αλλά και βίντεο, να διαβάζετε ή και να ακούτε συνεντεύξεις, να βλέπετε τηλεοπτικά αφιερώματα και μίνι ντοκιμαντέρ που κατά καιρούς θα φιλοξενούμε στο site.

Επίσης, θα βρίσκετε μόνιμες στήλες, πληροφορίες για τον καιρό, χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις αλλά και τα ραδιόφωνα με τα οποία συνεργάζεται το corfupress.COM ΜΕ ειδήσεις αλλά και με καλή μουσική όλο το 24ωρο.

Γνωρίζουμε οτι έχουμε γίνει ήδη για πολλούς από εσάς... καθημερινή συνήθεια, καθημερινή ανάγκη - και φιθλοδοξούμε να γίνουμε για ακόμα περισσότερους! Με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας, όπου και αν βρίσκεστε, να μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα και, προπαντός, αξιόπιστα από ένα μέσο το οποίο θα κατακτήσει την εμπιστοσύνη σας.

Θα χαρούμε να λάβουμε από εσάς τα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις σας, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για το site και το περιεχόμενό, καθώς και κάθε πληροφορία ή καταγγελία γύρω από κάποιο ζήτημα με το οποίο πιστεύετε ότι η δημοσιογραφική μας ομάδα θα πρέπει να ασχοληθεί.

Επίσης, θα χαρούμε να λάβουμε δικά σας κείμενα ή συνεργασίες τα οποία θα θέλατε να δημοσιεύσουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με το συμβατικό τρόπο του τηλεφώνου, καθώς και με όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας που προσφέρει το διαδίκτυο.

 

Ελπίζουμε να... σας τα λέμε συχνά!

 

Η συντακτική ομάδα

 

CP-WEB/CorfuPress.com ■ Ι. Πολυλά 27 (Πεζόδρομος), 2ος όροφος, Κέρκυρα ■ Τηλ. (+30) 26610 26803 ■ Fax: 2661 500661 ■ mail: info @ corfupress.com