Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 23:43

Η ΚΕΔ όρισε στον κυριακάτικο (5/3) αγώνα του «Θ. Κολοκοτρώνης» τον ίδιο διαιτητή που είχε «σφυρίξει» το ματς του α’ γύρου (2-0) στο ΕΑΚΚ.

 

 

 

Ο Σερραίος, Ανανίας Φωτιάδης ορίστηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο (5/3, 17.15) αγώνα της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 22η αγωνιστική της SuperLeague.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου) και Δημήτρης Ζησιμόπουλος (Πειραιά), τέταρτος, ο Λάκωνας, Σπύρος Σελίμος και παρατηρητής διαιτησίας, ο Αθηναίος, Γιώργος Μητροφάνης.

Το ενδιαφέρον; Ο Φωτιάδης είχε «σφυρίξει» και το ματς του α’ γύρου, στο ΕΑΚΚ! Με την Κέρκυρα, τότε, να κατακτά τη σπουδαία νίκη, με 2-0.

Αστυνομικός στο επάγγελμα (υπηρετεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης), αν και με σπουδές ηλεκτρολόγου- μηχανικού στην Καβάλα, με αδελφή δικηγόρο κι αδελφό γεωπόνο, ο Φωτιάδης ανήλθε πέρσι (2015-’16) στους πίνακες της SuperLeague. Ο πρώτος Σερραίος refπου μπήκε στους πίνακες της topLeague, μετά από 23 χρόνια! Ο τελευταίος; Ο Ναούμ Μηντιούρης (1992-’93)...

Γεννημένος πριν από 35 χρόνια (5/11/1981), προέρχεται από διαιτητική φαμίλια (ο πατέρας του, Δημήτρης, είχε φθάσει ως τη Β’ Εθνική). Έχοντας, ως σήμερα, τη φήμη του... καρτάκια, νομάστηκε διαιτητής το 1999 και στη SuperLeagueανέβηκε μετά από τετραετή θητεία στη FootballLeague (απ’ το 2011-’12).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση