Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 18:19

Στο χαμένο πέναλτι του Τουράμ στάθηκε ο τεχνικός των Φαιάκων. ● «Εμείς πιο κοντά στη νίκη» υποστήριξε ο Χάβος.

 

Απολύτως... προβλέψιμες ήταν οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Με ατάκα που άντε να «έπαιζε» στο...1,10, ο τεχνικός των Φαιάκων στάθηκε (όχι αδίκως, πάντως) στο χαμένο πέναλτι του Τουράμ στο 38’, κάνοντας λόγο για κομβική στιγμή σ’ ένα, ωστόσο, συνολικά δίκαιο αποτέλεσμα:

«Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Το χαμένο πέναλτι της ομάδας μας ήταν μια κομβική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Όταν χάνεις πέναλτι και την ευκαιρία να προηγηθείς, ειδικά εντός, σου μένει όντως μια γλυκόπικρη γεύση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε ότι «περιμέναμε δυνατό τον Παναιτωλικό, γιατί γνωρίζουμε ότι, ειδικά μεσοεπιθετικά, έχει πολλή ποιότητα και αυτό το έδειξε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού». Για να καταλήξει ως εξής: «Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς, κάναμε αλλαγές προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι είναι καλό τουλάχιστον και να μην το χάνεις...»

 

▌Χάβος: «Στενοχωρημένος, πιο κοντά στη νίκη εμείς...»

Απ’ την πλευρά του, ο Μάκης Χάβος δήλωσε στενοχωρημένος απ’ το 0-0, υπογραμμίζοντας πως, αν μια ομάδα έφθασε πιο κοντά στη νίκη, αυτή ήταν η δική του:

«Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος, γιατί αν μια ομάδα έφτασε πιο κοντά στη νίκη σήμερα ήταν ο Παναιτωλικός. Είχαμε τις πιο καλές φάσεις, τόσο σε οργανωμένες όσο και σε κόντρα επιθέσεις. Κρατήσαμε την Κέρκυρα μακριά από την εστία μας, με αποτέλεσμα να έχει είχε μόνο την ευκαιρία με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ από τα 25 μέτρα. Δεν έκανε άλλη φάση» τόνισε στο συνδρομητικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση