Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 00:31

Ο βουλευτής Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης συνεχάρη μέσω δήλωσης του, τους τρεις Κερκυραίους αθλητές που διακρίθηκαν στους βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου της Κων/πολης.

 

Η Παναγιώτα Δόση, ο Νίκος Νεράντζης και ο Δημήτρης Μονόπωλης μας γέμισαν περηφάνια, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο Κ. Παυλίδης ανέφερε τα παρακάτω:

“Oι επιδόσεις και των τριών αθλητών ήταν συγκλονιστικές. Ο κερκυραϊκός στίβος βρίσκεται σε άνθηση και καταγράφει τεράστια πρόοδο. Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες και τα μετάλλια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλουν αθλητές και προπονητές.  

 Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά να συνεχίσουν να μας προσφέρουν παρόμοιες συγκινήσεις και στο μέλλον και να φέρουν και άλλα μετάλλια κάνοντας  περήφανη την κερκυραϊκή κοινωνία. Ευχόμαστε στη Παναγιώτα, στον Νίκο και στον Δημήτρη να συνεχίσουν με οδηγό τη δουλειά, την αφοσίωση και τη σεμνότητα σε αυτό που αγαπούν, να επιτύχουν μία καριέρα γεμάτη από διακρίσεις και καταρρίψεις ρεκόρ.  

 Η πολιτεία οφείλει και πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις όλων μας αυξάνονται συνεχώς όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει αλλά να μας χαροποιεί. Η στήριξη των αθλητών και των αθλητριών είναι καθήκον μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση