Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 17:34

Η διοίκηση του Αστέρα έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Βλαχόπουλου από τη θέση του τεχνικού δ/ντη. Μένει ως μέλος στο ΔΣ.

 

 

Αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Πετριτή κατά... 50% έγινε η παραίτηση του Δημήτρη Βλαχόπουλου. Αφού δέχτηκε την παραίτηση του για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ομως δεν ισχυσε το ίδιο για την παραίτηση του απο τη θέση του στο ΔΣ του συλλόγου. Με τον Πρόεδρο της ομάδας να μεταφέρει το θέμα προς συζήτηση στο υπόλοιπο συμβούλιο, το οποίο, εντέλει, επέλεξε τα παραπανω...

 

Με τη σχετική ανακοίνωση των Νοτίων ν' αναφέρει:

Στο ΔΣ του Αστέρα Πετριτη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Κουρτεσης μετέφερε στο υπόλοιπο ΔΣ την πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Δημήτρη Βλαχοπουλου να παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή καθώς και από μέλος του ΔΣ. Το συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Βλαχοπουλου από το πόστο του αλλά αποφάσισε επίσης την παραμονή του στην οικογένεια μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση