Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 00:40

Ορίστηκε να διευθύνει τον μεγάλο επαναληπτικό των προημιτελικών, μεταξύ Κρόνου και Λευκίμμης. - Ο Κορακιανίτης στη ρεβάνς των Νυμφών.

 

Ο Κώστας Τόμπρος ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ για να σφυρίξει το πολύ μεγάλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στο γήπεδο του Περιβολίου (14.45). Εκεί, όπου οι δύο μεγάλοι του Νότου, Κρόνος και Λευκίμμη θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Ένα ματς, ανοικτό στα πάντα, μετά και τη “λευκή ισοπαλία” της πρώτης συνάντησης. Βοηθοί του Τόμπρου στο big game της Τετάρτης θα είναι οι Θωμάς Βλάσσης και Γιώργος Ξηρομερίτης.
Στον έτερο, τώρα, προημιτελικό (γήπεδο Νυμφών, 14.45), αυτόν ανάμεσα σε Αχιλλέα και Ατρόμητο, στον οποίο οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς της Στρογγυλής με 2-0, διαιτητής ορίστηκε ο Κορακιανίτης, με βοηθούς τους Μιχαλά και Σταμάτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση