Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 00:39

Καλό το ποδαρικό του Ομίλου στο 2017, καθώς, στο 5ο Κύπελλο Ιωαννίνων, οι αθλητές του κατέκτησαν συνολικά, εφτά μετάλλια.

 

Το τμήμα κολύμβησης του ΝΑΟΚ ξεκίνησε την αγωνιστική του δραστηριότητα το 2017 συμμετέχοντας στο 5ο Κύπελλο Ιωαννίνων, στο οποίο πήραν μέρος συνολικά έξι αθλητές οι οποίοι έφεραν στο νησί, εφτά μετάλλια.

Συγκεκριμένα,
-Ο Μαξίμ Παναμαρίοβ κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο και ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100 πρόσθιο στην κατηγορία των ανδρών.
-Η Λυδία Χουλιάρα κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στα 50μ ελεύθερο και στα 50μ πεταλούδα καθώς κι ένα χάλκινο στα 100μ ελεύθερο στην κατηγορία των γυναικών.
-Ο Νικόλας Οικονόμου κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο αγοριών 11 ετών.
-Η Μαρίλια Γισδάκη στην «παρθενική» της εμφάνιση σε αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ ελεύθερο κοριτσιών 9 ετών.
-Στην αποστολή συμμετείχαν και η Παναγιώτα Τζιβάνη καθώς και η Ευτυχία Αλεξάκη οι οποίες παρότι δεν κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Θα πρέπει, επιπλέον, να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές/τριες της αποστολής βελτίωσαν τις προσωπικές τους επιδόσεις, ενώ οι Ποναμαρίοβ και Χουλιάρα κατέκτησαν τα όρια συμμετοχής για το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
Τους κολυμβητές/τριες συνόδευσε στους αγώνες η προπονήτρια του ΝΑΟΚ Βίλη Τζίβα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση