Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 00:38

Το διοργανώνει ο σύλλογος Solar (Κέντρο Καράτε Σότοκαν Κέρκυρας) το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου.

 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους το σωματείο,"ο σύλλογος διοργανώνει μεγάλο σεμινάριο Σότοκαν Καράτε στο κλειστό γυμναστήριο (ΕΑΚΚ) στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017.

Ωρες σεμιναρίου: Σάββατο 12:00-13:30 και 20:00-22:00 και Κυριακή 13:00-15:00.

Θα διδαχθούν βασικές τεχνικές, τεχνικές Kumite και Kata από τον Keyvan Ghazi 7 dan SKIF, Διευθυντή Αθλήματος της Ε.Λ.Ο.Κ και Chief Instructor της S.K.I.F Ελλάδος, καθώς και από την Ελπίδα Χριστοδούλου 5 dan Skif η οποία υπήρξε για σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος, μέλος της Εθνικής ομάδος καθώς και αθλήτρια με παγκόσμιους τίτλους.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο θα παραβρεθεί ως επίσημος προσκεκλημένος και ο επίτιμος πρόεδρος της Ε.Λ.Ο.Κ, Γεώργιος Γερόλυμπος καθώς και η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους τους συλλόγους. Τηλέφωνο επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχών 6974808288."

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση