Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 00:37

Ο Κερκυραίος ρέφερι θα διευθύνει την αναμέτρηση του Κυπέλλου μεταξύ Πρασίνων και Κισσαμικού.

 

Μετά την Κέρκυρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα βρεθεί και ο Νίκος Πουλημάς, καθώς, ο top Κερκυραίος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να σφυρίξει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή θα είναι η πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων των δύο ομάδων, καθώς θ' ακολουθήσει και ρεβάνς στην Κρήτη.

Βοηθοί του Πουλημά σε αυτό ματς θα είναι ο Πειραιώτης Δημήτρης Ζησιμόπουλος και ο εκ Δυτικής Αττικής Μιχαήλ Δημόπουλος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία και παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης από την ΕΠΣ Δωδεκανήσων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση