Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 18:32

Η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ «κρατάει» στο νησί την ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη. ● Για την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου πάει ο επανορισμός του.

 

Tην αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (4/12) εκτός έδρας αγώνα του Αστέρα Πετριτή με την Ιστιαία, γνωστοποίησε σήμερα, Πέμπτη (1/12) η ΕΠΟ.

Αιτία, η 48ωρη απεργία που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, απ’ τις 6 μ.μ. της Παρασκευής, γεγονός το οποίο αυτομάτως καθιστά αδύνατη την έγκαιρη αναχώρηση της κερκυραϊκής αποστολής για την Εύβοια.

Ως εκ τούτου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το πρωί, στα γραφεία της ΕΠΟ, σχετικά με την τύχη των αγώνων των νησιωτικών ομάδων (κατά βάση, Ιστιαία- Αστέρας και Εργοτέλης- Αγ. Ιερόθεος για τον 4ο όμιλο) και μετά από επικοινωνία της διοργανώτριας με τις διοικήσεις των ομάδων (και του Αστέρα), η αναβολή τους αποδείχτηκε αναπότρεπτη προοπτική. Με τις πληροφορίες να ομιλούν για «τοποθέτησή» τους εμβόλιμα, την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση