Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 15:24

Βαρύ πενθος στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο από το φευγιό του «Πατριάρχη» σε ηλικία 74 ετών.

 

 

Μια από τις πιο σπουδαίες προσωπικότητες του κερκυραϊκού football, ο Άκης Γιούργας δε μένει πια εδώ.
Καθώς, Ο «Πατριάρχης», όπως τον αποκαλούσαν για τη μεγάλη του πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, «έφυγε», ξημερώματα Τετάρτης, από το ζωή, σε ηλικία 74 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος όλη την αθλητική (και όχι μόνο) κοινωνία του νησιού.

Ο Άκης Γιούργας, που την τελευταία τετραετία ήταν μέλος και του ΔΣ της ΕΠΣ Κέρκυρας, αποτέλεσε τον πρώτο Κερκυραίο ποδοσφαιριστή που έπαιξε ποτέ στην Α' εθνική, στις αρχές της δεκαετίας του 60' (σε Φωστήρα και Πανιώνιο), ενώ, με την επιστρoφή του στο νησί, αγωνίστηκε στον Κερκυραϊκό και εν συνεχεία στον ΑΟ Κέρκυρα.

Ενώ, βεβαίως, προπονητικά, πέρασε από πάμπολλες ομάδες όλα αυτά τα χρόνια (με αμέτρητες επιτυχίες), μεταξύ των οποίων τόσο ο ΑΟ Κέρκυρα όσο και ο Όλυμπος, ενώ, ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Οδυσσέας Αυλιωτών.

Η κηδεία του Άκη Γιούργα θα τελεστεί την Παρασκευή (2/12), στις 15:00, στο Κεφαλομάντουκο, στο κοιμητήριο του Άη Γιαννόπουλου.
Φυσικά, το CorfuPress.com εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήρια στους οικείους του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση