Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 22:03

Aυτή την Πέμπτη, το ΕΠΑΜ και η Συλλογικότητα Ενεργών Πολιτών διοργανώνουν ανοικτή λαϊκή συνέλευεση.

 

Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει:

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 8 το βράδυ η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Π.Π.Κέρκυρας και η Συλλογικότητα Ενεργών Πολιτών Κέρκυρας διοργανώνει ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Βραχλιώτη (Πηγαδάκι) στην Πιάτσα της Παλιάς Πόλης.
Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η εμψύχωση των συμπολιτών μετά την δήθεν θετική έκβαση της αξιολόγησης που θα οδηγήσει σε νέο κύκλο φτωχοποίησης του Λαού και της Πατρίδας.
Θα ξεκινήσουμε με εισήγηση από μέλος του Μετώπου που θα αναλύσει την πολιτική επικαιρότητα και την Πρόταση για τη σωτηρία και το μέλλον της Πατρίδας από το ΕΠΑΜ και θα συνεχίσουμε με εξαντλητικό διάλογο.
*ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
*ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
*ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
*ΜΗΝ ΤΟΥΣ  ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !
Σας περιμένουμε όλους  με τις θέσεις τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση