Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 20:59

Ανακοίνωση των τοπικών ΑΝΕΛ για την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η ανακοίνωση

Η εικόνα του κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της 15λεπτης συνάντησης του με την κ.Μέρκελ ήταν εικόνα ικέτη. Αντί να στηρίξει αυτά τα οποία το κόμμα του υποστηρίζει εντός των τειχών και να αντιταχθεί στις παράλογες απαιτήσεις που προβάλλουν το ΔΝΤ και οι ακραίοι ευρωπαϊκοί κύκλοι,δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να αναλάβει την ηγεσία της Ελλάδας, επιμένοντας στην εκλογολογία και χρεώνοντας εξ ολοκλήρου την ελληνική κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης μολονότι είναι κοινή αντίληψη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και στους δανειστές ότι η οικονομία μας προχωράει καλά.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να δηλώνει ότι φορά τη γαλανόλευκη φανέλα, αλλά ουσιαστικά στηρίζει ξεκάθαρα τις θέσεις του ΔΝΤ όσον αφορά τα μέτρα και δεν προσφέρει εποικοδομητικά στη χώρα με τις δηλώσεις του.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνάντηση του με τον κ.Σόιμπλε.

θα επιμείνει στα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα 2% που επαναλαμβάνει συνεχώς εντός της Ελλάδας,κατηγορώντας την ελληνική κυβέρνηση για πλεονάσματα 3,5%, παρότι η προηγούμενη κυβέρνηση δρομολογούσε πλεονάσματα 4,5 %.;

Να δούμε επίσης αν ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έκδοση του κ. Χριστοφοράκου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση