Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 22:53

Στον απόηχο της συνεστίασης της τοπικής ΝΔ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στ. Λυκούρης ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και δηλώνει ότι η μαζική παρουσία αποδεικνύει την ενότητα και αλλά και ότι "οι πικρίες παραμερίστηκαν και οι προσωπικές φιλοδοξίες υπερκεράστηκαν για το συλλογικό καλό".

 

 

 

 

Η δήλωση Λυκούρη έχει ως εξής:

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, για τη μαζική και συγκινητική παρουσία τους, το περασμένο Σαββάτο, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της οργάνωσης μας.
Θέλω επίσης να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος μας, Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, γιατί τροποποίησε το πιεσμένο πρόγραμμα του για να βρεθεί κοντά μας και αυτό αποτελεί για εμάς, τιμή και χαρά, που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί.


Ασπάζομαι την άποψη που διετύπωσαν αρκετά παλιά και νέα μέλη της παράταξής μας ότι το περασμένο Σαββάτο ζήσαμε εικόνες από το παρελθόν, με την μαζική ανταπόκριση του κόσμου μας, όμως αποτελεί εδραία πεποίθηση μου ότι αυτές οι εικόνες έρχονται από το μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε, το κλίμα του πρόσφατου παρελθόντος, που οδήγησε στην εκλογική συρρίκνωση του κόμματος μας, αποτελεί παρελθόν, η εσωστρέφεια έχει αντικατασταθεί από την συναδελφικότητα, οι ατομικές πικρίες παραμερίστηκαν, οι προσωπικές φιλοδοξίες, θεμιτές πάντα, υπερκεράστηκαν για το συλλογικό καλό. Για το καλό όχι μόνο του κόμματος μας, αλλά της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από τις σκληρές πολιτικές των μνημονίων.


Ορθώνονται μπροστά μας οι προκλήσεις του μέλλοντος και οφείλουμε να απαντήσουμε και να τις διαχειριστούμε με σύγχρονο πνεύμα, μα πάνω απ’ όλα με ομοθυμία, σύμπνοια, συναδελφικότητα και συνέργεια, έννοιες που αποτελούν τον πυρήνα των αρχών του κόμματός της Νέας Δημοκρατίας και κυρίαρχη φιλοσοφία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών που περνά ο τόπος μας, θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, που θα μας οδηγήσουν με αποτελεσματικότητα και σιγουριά, σε ένα καλύτερο αύριο.


Σε αυτή την προσπάθεια κανείς μας δεν περισσεύει, θα πορευτούμε χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές, θα συγκεράσουμε τον ενθουσιασμό των νέων με την εμπειρία των μεγαλυτέρων, την υπευθυνότητα με τις ρηξικέλευθες ιδέες και προτάσεις, το όραμα με τον ρεαλισμό και στο τέλος θα πετύχουμε.
Το μεγάλο μας στοίχημα όμως είναι να πείσουμε τους συμπολίτες μας και την κοινωνία ότι σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να συστρατευθούμε για το καλό του τόπου μας και των επόμενων γενεών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση