Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 20:22

1pasok giannoulis

Δύο είναι οι ειδήσεις στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ΝΕ στο τοπικό ΠΑΣΟΚ: η σαρωτική πρωτιά του νεολαίου Παντελή Γιαννούλη και η προσέλευση 800 ανθρώπων στις κάλπες...

 

 

Και πως να μην σχολιάσει κανείς την προσέλευση πλέον των 800 ανθρώπων στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας. Με λαβωμένο το κόμμα, με αδιάφορη την κοινωνία μετά από τα αλλεπάλληλα μνημόνια, με διχοτόμηση του κέντρου και διαρροές προς το ΣΥΡΙΖΑ, με μια ημέρα περίεργη λόγω γιορτών και βροχών, 800 συμπολίτες μπήκαν στο κόπο και πήγαν στις κάλπες να ψηφίσουν για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Pas mal (όχι κι άσχημα) που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση...

 

 

Νέο αίμα

Κι αν ακόμη μπορεί κάτι να προσθέσει κανείς είναι το νέο «αίμα» του κόμματος που φαίνεται να αναλαμβάνει το τιμόνι της Νομαρχιακής Επιτροπής και μάλιστα με ισχυρή εντολή. Ο Παντελής Γιαννούλης, από τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ, σάρωσε σε ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος με κάτι λιγότερες από 200 ψήφους (το ¼ των συνολικών ψηφισάντων).

 

 

Το ευχαριστώ του Γιαννούλη
«Πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες για την τιμή που μου κάνατε και με φέρατε στην 1η θέση!!!» ήταν το πρώτο σχόλιο του πρωτεύσαντα Παντελή Γιαννούλη, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

 

 

Οι εκλεγμένοι

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται πλην του Παντελή Γιαννούλη οι: Νίκος Περατινός, Λίλα Πέτσιου, Προκόπης Κομιανός, Σπύρος Δαφνής, Γιώργος Καλούδης και είτε ο Λευτέρης Κουλούρης είτε με ποσόστωση η Ελευθερία Κατσαρού.
Για τη Συντονιστική ΔΕ Κερκυραίων οι: Κώστας Στογιάννος, Ανδρέας Σουέρεφ, Σταμάτης Χονδρογιάννης, Ηρακλής Ροδίτης και ένας από τους Σπύρο Ράλλη και Γιώργο Σγούρο, οι οποίοι ισοψήφισαν.

 

 

Τέλος καλό, όλα καλά για την Εφορευτική
Το βάρος της διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών είχαν αναλάβει πέντε στελέχη του κόμματος οι: Χρύσανθος Σαρλής, Γιάννης Κούρκουλος, Μάχη Δαγκλή, Μάκης Βλάσσης και Σία Πέτσιου, ενώ κάλπες στήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο, την Αχαράβη, την Κάτω Κορακιάνα και το Περιβόλι (η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων πάντως προτίμησε το Δημοτικό Θέατρο, στο οποίο μάλιστα δημιουργήθηκαν και ουρές αναμονής για την ψηφοφορία).

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μαζί με τις πρώτες δηλώσεις της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής (όταν συγκροτηθεί σε Σώμα) για τις επιδιώξεις και τους στόχους τους.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση