Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 22:17

Καταδικάζουμε απερίφραστα και χωρίς κανένα δισταγμό τις ενέργειες που δεν προάγουν τη δημοκρατία, αναφέρει η τοπική ΝΔ, αφήνοντας όμως αιχμές για την παλαιότερη στάση των ηγεσιών σε Δήμο και ΠΙΝ υπέρ των «αγανακτισμένων» πολιτών.

 

 

 

 

Το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ, που υπογράφει ο πρόεδρος Σταμάτης Λυκούρης, έχει ως εξής:


Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τα επεισόδια που συνέβησαν στο περιφερειακό συμβούλιο στις 26/11/2016 και που είχαν ως συνέπεια τον προπηλακισμό περιφερειακών συμβούλων, την καταστροφή ηλεκτρονικού εξοπλισμού και οδήγησαν στην διακοπή των εργασιών του περιφερειακού συμβουλίου .
Εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει την αντίθεση της σε κάθε είδος τραμπουκισμούς από όπου και αν προέρχονται.


Όταν άλλοι υιοθετούσαν τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες <<αγανακτισμένων>> πολιτών και ομάδων εμείς υποστηρίζαμε σθεναρά το σεβασμό των θεσμών, τον διάλογο σε ευπρεπή πλαίσια και την τήρηση των κανόνων της δημοκρατίας . Έτσι λοιπόν και τώρα καταδικάζουμε απερίφραστα και χωρίς κανένα δισταγμό τις ενέργειες που δεν προάγουν τη δημοκρατία .

Τα προβλήματα με την διαχείριση των σκουπιδιών ταλαιπωρούν τον κερκυραϊκό λαό χρόνια και ιδιαίτερα τους κατοίκους του Τεμπλονίου και αυτό δεν αμφισβητείται. Το γεγονός ότι επί σειρά ετών η τωρινή δημοτική και περιφερειακή αρχή και ο κομματικός φορέας από τον οποίο προέρχεται, χάιδευε τα αυτιά σε κάθε διεκδίκηση και πρωτοστατούσε σε κάθε μορφής <<διαμαρτυρίες>> εκτρέφοντας και περιθάλποντας τέτοιου είδους συμπεριφορές ούτε αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί.
Δεν αποτελεί όμως ποτέ λύση η βία. Η κυβέρνηση και οι εντολοδόχοι της στην Κέρκυρα, Δήμος και Περιφέρεια πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν παρελκυστικά και να δώσουν λύση ρεαλιστική και βιώσιμη. Η Κέρκυρα υποφέρει, οι ανεξέλεγκτες χωματερές πληθαίνουν και ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος.


Η ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας θα σταθεί αρωγός σε όποιες προσπάθειες αναληφθούν από τους αρμόδιους φορείς, αρκεί να προέρθουν ως αποτέλεσμα συναινέσεων μετά από ένα σοβαρό, εμπεριστατωμένο και ρεαλιστικό διάλογο που θα προτείνει λύσεις μακράς πνοής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση