Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 21:16

Από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα η ψηφοφορία, εκλογικό τμήμα και στην Κάτω Κορακιάνα. Υποψηφιότητες μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

 

 

 

 

Όπως γνωστοποίησε η Κεντρική Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή του τοπικού ΠΑΣΟΚ:

«Για τις εκλογές της Κυριακής 4-12-2016 γνωστοποιούμε ότι:
1. θα γίνει Εκλογικό Τμήμα (ψηφοφορίας) και στην Κάτω Κορακιάνα.


2. Θα εκλεγεί και Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (ΝΕΟΕ).


3. Υποψηφιότητες για όλα τα όργανα κατατίθενται αυτοπροσώπως στην Κεντρική Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή κάθε ημέρα και μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, από 3μ.μ. έως και 6μ.μ. Την τελευταία ημέρα η κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει μέχρι και την 7ην μ.μ.


4. Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν, εκτός από τα μέλη και όσοι άλλοι επιθυμούν, αρκεί το όνομά τους να αναγράφεται στο Δημοτολόγιο του Δήμου.


5. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από της 9ης πρωϊνής και μέχρι την 6ης απογευματινής ώρας".

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση