Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 23:38

sarlis dagli kourkoulos

Σαρλής, Κούρκουλος, Δαγκλή, Βλάσσης, Πέτσιου στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Προβλέπεται λειτουργία εκλογικών κέντρων σε πόλη, Αχαράβη, Περιβόλι και Κορακιάνα.

 

 

 

Διεξήχθη την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας Γενική Συνέλευση των μελών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος με μοναδικό θέμα την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Νομαρχιακού Οργάνου , παρουσία και του Γραμματέα Οργανωτικού Κωνσταντίνου Ασκούνη.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης θεματολογίας η Γενική Συνέλευση αποφάσισε α) όπως οι εκλογές γίνουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 , β) Την λειτουργία εκλογικών κέντρων στην πόλη της Κέρκυρας , στην Αχαράβη ΔΕ Θιναλίων , στο Περιβόλι ΔΕ Λευκίμμης και στην Κορακιάνα ΔΕ Φαιάκων, τα ακριβή σημεία των οποίων θα ανακοινωθούν εγκαίρως.


Για την διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών ορίστηκε ομόφωνα Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από
1) Γιάννη Κούρκουλο ,
2) Χρύσανθο Σαρλή ,
3) Σία Πέτσιου ,
4) Μάχη Δαγκλή ,
5) Γεράσιμο Βλάσση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση