Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 00:18

prosko

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη δράση Κοινωνικής Προσφοράς της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κέρκυρας «Γίνε μια μέρα Πρόσκοπος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου.

 

 

Που; Έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα τροφίμων στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους από το σύνολο της τοπικής Προσκοπικής Κίνησης.


Οι Πρόσκοποι Κέρκυρας καλούν κάθε συμπολίτη μας «που μπορεί…» να συνεισφέρει σε ένα κοινό στόχο «για αυτούς που δεν μπορούν…» προσφέροντας τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, διάφορες κονσέρβες, καφέ/τσάι, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, αρτοπαρασκευάσματα, γλυκίσματα, συμπυκνωμένη ντομάτα, κ.ά. αλλά και είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτικά, είδη υγιεινής φροντίδας, απορρυπαντικά κ.ά.


Αν κατά τη διάρκεια των αγορών σας χαμογελαστά Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές σας πουν «Γίνε μια μέρα Πρόσκοπος» και έχετε τη δυνατότητα της προσφοράς τότε να γνωρίζετε πως την αμέσως επόμενη μέρα όλα αυτά τα συγκεντρωμένα αγαθά πρόκειται να ανακατευθυνθούν σε συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, φορείς προστασίας αναξιοπαθούντων, άπορες οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους με ανάγκη.

Επίσης το Σάββατο 04.03.17 (12:00-20:00) το Προσκοπείο θα είναι ανοιχτό για προσφορά τροφίμων. Κάθε χρόνο με τη δράση αυτή συγκεντρώνονται και ανακατευθύνονται περισσότεροι από 2 έως 3 τόνοι τρόφιμα, που αμβλύνουν πραγματικές ανάγκες και γεμίζουν όλους μας με υψηλά νοήματα αλληλεγγύης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση