Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 18:00

prwtes bohtheies

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο χώρο του Αμφιθεάτρου του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε πιστοποιημένο σεμινάριο, με τίτλο "Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για παιδιά και βρέφη", το οποίο παρακολούθησαν 40 στελέχη του νοσοκομείου.


Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση, είναι ενταγμένη, στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των υπαλλήλων του νοσοκομείου, όπως αυτό έχει εγκριθεί από τη Διοίκηση του νοσοκομείου και υλοποιείται από τη Νοσηλευτική Διεύθυνση και το Γραφείο Εκπαίδευσης της νοσηλευτικής υπηρεσίας.
Αποτελεί συνέχεια, στην πιστοποιημένη εκπαίδευση στην "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" την οποία παρακολούθησαν 30 υπάλληλοι και της τριήμερης εκπαίδευσης, έξι στελεχών του νοσοκομείου, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στην εφαρμογή συστήματος διαλογής (triage), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εφαρμοστεί και στο νοσοκομείο της  Κέρκυρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση