Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 16:39

Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε κλοπές- διαρρήξεις από κατοικίες στην Κέρκυρα. -  Εξιχνιάστηκαν τρεις ακόμη υποθέσεις κλοπών.

 


Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, σε βάρος οκτώ (8) από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση εξάρθρωσης της εγκληματική ομάδας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διάπραξη στοχευμένων διαρρήξεων σε κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας και σε άλλες παράνομες ενέργειες.


Υπενθυμίζεται, ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί πέντε (5) άτομα, δύο ημεδαποί 50 και 44 ετών και τρεις υπήκοοι Αλβανίας 41, 44 ετών καθώς και μια 57χρονη, ενώ είχαν ταυτοποιηθεί άλλα τρία (3) άτομα, δύο ημεδαποί 31 και 43 ετών και ένας ακόμη 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τη συμμετοχή τους στις παράνομες δραστηριότητες της ομάδας.


Η εγκληματική δράση της ομάδας, είχε διαπιστωθεί σε δεκατέσσερις (14) διαρρήξεις και μία (1) ληστεία, μεταξύ των οποίων δύο (2) απόπειρες, ενώ από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποιήθηκε, η δράση της, σε τρεις ακόμη υποθέσεις κλοπών και συγκεκριμένα:


στην διάρρηξη κατοικίας την 12-02-2011,  στην περιοχή Αγία Αικατερίνη, κατά την οποία αφαιρέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και χρυσαφικά αξίας (7.000) ευρώ
σε διάρρηξη ,την 29-09-2012, από κατοικία στην περιοχή Αλεπού, από την οποία αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των (52.000) και διάφορα χρυσαφικά αξίας (6.000) ευρώ και
αντίστοιχη πράξη, το χρονικό διάστημα από 08 έως 14-11-2016, από κατοικία στην περιοχή Ποντί, όπου είχαν αφαιρεθεί ηλεκτρικές συσκευές, χρυσαφικά αξίας (3.000) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (1.900) ευρώ και (400) φράγκα Γαλλίας.


Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των εμπλεκομένων θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση