Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 01:04

ver

Το JUNIQUE και το VERMOOD ταξιδεύουν στην Κέρκυρα και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

 

Αυτή την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, ο Παναγιώτης Χάχαλης, χημικός μηχανικός, θα παρουσιάσει στο Naok - Azur Bar τα δύο νέα αυτά προϊόντα που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, του Μάριου Ηλιόπουλου και του Αργύρη Οικονομάκου. Ενώ, ο bartender Loukas Mavronas θα δημιουργήσει πρωτότυπα cocktails εμπνευσμένα από τη μοναδική γεύση και άρωμα των Junique (juniper & wine) και Vermood (vermouth bianco), συνδυασμένων με τα μοναδικά λικέρ Κάστρο από 100% φυσικά εκχυλίσματα!

 

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

Θα δούμε πώς θα αναδείξουμε τη γεύση και το άρωμα των Junique και Vermood, πώς θα ισορροπήσουμε τις γλυκόπικρες νότες τους με τα υπόλοιπα υλικά του cocktail μας, με ποιά λικέρ Κάστρο αναμειγνύονται για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, πώς σερβίρονται, αλλά και τα νέα μυστικά στον χώρο των cocktails!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Aperitivo vs Digestivo cocktails.
-Προτάσεις χρήσης και σερβιρίσματος (απλοί και σύνθετοι γευστικοί συνδυασμοί) πριν, μετά και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.
-Σωστό σερβίρισμα (perfect serve).
-Οι τελευταίες τάσεις στον χώρο των cocktails.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση