Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 00:54

DSC 8644

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ροταριανού Ομίλου και Ομίλου Ροταράκτ Κέρκυρας

 

 

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Corfu Palace ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας και ο Όμιλος Ροταράκτ  Κέρκυρας πραγματοποίησαν συνεστίαση για  την  κοπή της βασιλόπιτα τους.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων πατέρας Γεώργιος Βλάχος, ο πρώην βουλευτής Κερκύρας Στέφανος Γκίκας, ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, η Δημοτική σύμβουλος κ. Φανή Τσιμπούλη, ο εκπρόσωπος του  Γενικού Περιφερειακός Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ιωάννης Σταυρακάκης, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάθος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων υποπυραγός Κοντός Αλέξανδρος  ο Διοικητής του ΝΑΣΚΕ Αντιπλοίαρχος Θεόδωρος Γραμμένος, η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κερκύρας Μαρία Μάνδυλα και πολλοί καλεσμένοι και φίλοι του Ομίλου.

 

IMG 6470

Επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο  καθ. Γεωπολιτικής κ. Ιωάννης Μάζης Η συνεστίαση άρχισε με την καθιερωμένη προσευχή από τον πατέρα Γεώργιο και τις ανακοινώσεις από τον γραμματέα του ομίλου και συνεχίστηκε με τον πρόεδρο του ομίλου ο οποίος αφού έκανε μια αναφορά στις δράσεις του ομίλου ανάγνωσε το βιογραφικό του ομιλητή. Στη συνέχεια οι παραβρισκόμενοι είχαν την χαρά να τον ακούσουν σε μια εξαιρετική ομιλία με θέμα ‘Σύγχρονη Γεωπολιτική πραγματικότητα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο’.

 Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πατέρα Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Ομίλου Γεώργιο Πανδή, την Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ Μαρισόφη Έριτσου και την γιατρό κ. Αννα Μουζακίτη να βρίσκει το φλουρί  και να παραλαμβάνει το ανάλογο αναμνηστικό δώρο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση