Αρθρογράφος: CorfuPress com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 18:16

Συνελήφθησαν συνολικά 169 άτομα και  εξιχνιάστηκαν 72 υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και διαρρήξεις, τη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλα αδικήματα.

 

 


Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου 2017, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.


Αναλυτικά:
1. Συνελήφθησαν συνολικά (169) άτομα, από τα οποία (72) στην Κέρκυρα, (52) στη Ζάκυνθο, (28) στην Κεφαλονιά και (17) στην Λευκάδα .
Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν (11) για κλοπές-διαρρήξεις, (23) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (20) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.   
2.   Εξιχνιάστηκαν συνολικά (72) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
(42) ακόμη υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις,
(21) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και
(9) για  άλλα αδικήματα


3.   Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:

Ηρωίνη: 231,24 γραμμάρια
Κοκαΐνη: 101 γραμμάρια
Κάνναβη: 1.024,97 γραμμάρια
Χρηματικό ποσό: 2.565 ευρώ
Κυνηγετικά όπλα:5

Πιστόλια, replica, περίστροφα, κρότου: 6
Λαθραία τσιγάρα: 408 πακέτα
Λαθραίος καπνός: 3.157 γραμμάρια

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο σχόλιό σας. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά από επιθεώρηση από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά κατά μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, πίστης κλπ. Σχόλια τα οποία περιέχουν καταγγελίες χωρίς αποδείξεις, συκοφαντικές αναφορές ή οτιδήποτε εμπίπτει στις απαγορεύσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί Τύπου, δεν θα δημοσιεύονται.

Ευχαριστούμε


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση